Gsmland.ro
Alegi GsmSHOP.ro, alegi cel mai mic pret si calitate!

Ce beneficii ai daca vei cumpara piese telefoane de la www.gsmshop.ro ? Cel mai important dintre toate este ca, lucram legal si vei primi garantie impreuna cu factura sau bon fiscal pentru orice ecran tip display, touchscreen, geam, baterie, sonerie, banda flex cu conector incarcare, carcasa, camera fata si spate sau butoane laterale de volum. Fie ca ai un telefon de ultima generatie ca iPhone 6,7,8, X, XS, XR sau Samsung Galaxy J5 J530, J3 J320, S6, S7 Edge, S8 Plus, S9, acestea pot suferi impacturi in urma carora aceste piese gsm enumerate mai sus se pot defecta. Puteti avea si un telefon middle-level precum Huawei, Asus, LG, Xiaomi, Nokia, Lenovo, Sony deoarece puteti gasi la noi tot felul de piese telefoane la cel mai mic pret de piata. Stocul se afla fizic in depozitul nostru si nu va trebui sa asteptati zile sau saptamani pentru a va putea onora comanda. Metoda de comanda este extreme de simpla, direct pe site, iar ridicarea prodselor se poate face de la sediul nostru din Bucuresti sau prin livrare rapida cu curierii parteneri, coletele ajung in maxim 24 de ore oriunde in Romania.

Te intrebi de ce avem cele mai mici preturi la ecran tip display, touchscreen, acumulator sau accesorii gsm? Pentru ca suntem importatori directi si avem pretul de prima vanzare, nu suntem resseleri pentru alt magazine cu piese gsm originale. Activam in acest domeniu de peste 15 ani si ne-am facut cunoscuti atat in tara cat si international, iar profesionalismul de care am dat dovada ne-a facut sa ajungem primii din acest domeniu. Avem in oferta aproximativ 15 mii de piese telefoane si incercam zi de zi sa ne marim pentru a va putea oferi cele mai bune servicii de pe piata si sa puteti gasi la noi tot ceea ce trebuie inlocuit la smartphone-ul vostru.

Cand ai supus dispozitivul unui soc sau cazaturi, probabil vei avea nevoie de un ecran sau capac de baterie spate nou, deoarece aceste piese telefoane sunt fabricate din sticla, si asta daca ne rezumam  la telefoanele de ultima generatie ca iPhone 8, X, XR, XS sau Samsung S8, S9 Plus. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta manoperei deoarece un specialist va rezolva problema in maxim 20 de minute, ceea ce este cu adevarat important si trebuie de retinut este autenticitatea produsului inlocuit, asigura-te ca este original, oem sau calitatea A, pentru a nu avea problem cu functionalitatea smartphone-ului pe termen lung.

Indiferent de modelul telefonului tau, dupa ce cumperi o piesa de schimb, nu incarca sa montezi singur un lcd, touch, mufa incarcare , sonerie, microfon sau buzzer deoarece procedeul este destul de complicat si poti arde placa de baza.

Intotdeauna siguranta si calitatatea sunt cele mai bune alegeri asa ca ai grija de unde faci cumparaturile.