Gsmland.ro
Pentru reparatii telefoane alege doar un Service GSM care ofera garantie!

Daca ai un iPhone sau Samsung defect si doresti ca reparatia lui sa fie facuta intr-un mod profesionist, iti recomandam www.service-gsm-bucuresti.ro pentru orice tip de reparatii telefoane deoarece stocul acestor piese de schimb este in depozitul lor si ofera garantie atat la manopera cat si la componentele de schimb. Indiferent ca locuiesti in provincie, Ilfov sau Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6, este important sa alegi un service gsm care face reparatii telefoane in Bucuresti doar in baza unei garantii deoarece in cazul in care problema reapare, remedierea sa fie facuta fara nici un cost suplimentar. Timpul de efectuare al reparatiei la un iPhone 6, 7, 8, X, XS, XR sau Samsung J5 J530, J6 Plus, J4 Plus, nu ar treubi sa difere de Asus, Xiaomi, LG, Allview, Huawei, Sony, Lenovo, deoarece principiul de inlocuire al unui ecran, touchscreen, acumulator sau mufa de incarcare este acelasi.

Sunt doar cateva modele de telefoane pentru care reparatia acestora este mult mai dificila, iar asta consta in inlocuirea acumulatorului cand carcasa este capsulata. Procedura pentru acest tip de telefon  este una foarte complexa si doar un profesionist al unui service gsm ar trebui s-o faca deoarece montajul noului acumulator se face doar dupa ce carcasa capsulate este demontata si se dezlipeste display –ul de pe placa de baza. Acest tip manopera se regaseste la cateva modele Samsung, nu si la iPhone sau Huawei. Nu treubie sa va speriati in privinta achizitiei smartphone-ului, un profesionist de la orice service gsm poate repara acest tip de device.

Sunt cateva probleme care apar cel mai frecvent si este bine sa le stii cum se comporta telefonul cand acestea incep sa apara si cat costa piesele pentru aceste telefoane mobile :

Daca bateria nu se incarca, defectiunea poate surveni din doua surse, mufa de incarcare necesita curatare sau ciclul de incarcari de la acumulator a ajuns la maxim.

La display sau touchscreen este destul de simplu, cand un ecran iPhone sau Samsung incepe sa afiseze cu pete sau dungi, probabilitatea ca mufa de alimentare de la display sa fie iesita este destul de mica, iar problema nu poate fi remediata decat prin manopera de inlocuire a acestor componente. In general, acest defect  apare doar datorita socurilor la care a fost supus lcd-ul sau touch-ul.

Daca incerci sa faci poze si acestea ies blurat, iti recomandam sa verifici geamul care este amplasat deasupra  camerei deoarece am avut destule exemple in service cand clientii au crezut ca, camera fata sau spate a telefonului nu mai functioneaza. Costul de schimb al geamului este de 10 ori mai mic, deci inca o data va recomandam sa fiti foarte atenti cand alegeti persoanele care vor efectua pentru voi aceste reparatii telefoane.

Au mai ramas de enumerat doar cateva reparatii pe care le facem destul de rar pentru iPhone, Samsung, Huawei , Asus, Allview sau orice alt telefon, iar acestea constau in manopera de schimbare microfon, difuzor, carcasa, butoane laterale volum, buton on / off, motor vibratie si placa de baza. Cand spunem ca le facem destul de rar, ne referim  la durata de viata a acestora care este foarte mare.