Magazin Piese si Accesorii Telefoane
Pentru buna functionare a smartphone-ului, cumpara doar accesorii telefoane de calitate!

Vrei sa cumperi accesorii telefoane de cea mai buna calitate si la cel mai mic pret? Cred ca toti ne dorim acest lucru dar cel mai important este sa ne informam in privinta acestora. Fie ca achizitionati o folie tip geam de sticla, o husa de protectie , casti wireless fara fir , incarcator sau cablu de date, aceste accesorii telefoane trebuie sa fie insotite de garantie. Un magazin care garanteaza pentru vanzarile acestorĀ  accesorii gsm este MagazinGSM.ro, iar comenzile sunt destul de simplu de facut deoarece se pot face si online.

Indiferent de modelul telefonului, poti sa ai iPhone, Samsung, Huawei, Allview, Asus, Xiaomi sau orice alt telefon mobil, cablul de incarcare si incarcatorul sunt primele accesorii care ajung sa fie inlocuite, important este sa nu uitam ca aceste cabluri sunt utilizate si in transferul de date si acest lucru face ca uzura lor sa fie mult mai mare. Spre deosebire de acestea, un incarcator de 1A, 2A sau 3A, daca este utilizat corespunzator, poate avea durata de viata de aproximativ 10 ani.

Pentru protectia smartphone-ului se poate opta pentru o husa sau un geam de protectie care sa acopere tot ecranul. Mai nou, Samsung si IPhone au inceput sa construiasca capacul din spate al bateriei din sticla la fel de sensibila ca touchscreen-ul telefonului. Se poate opta si pentru un geam capac baterie spate sau chiar o folie daca sunteti o persoana mai grijulie si nu supuneti dispozitivul impacturilor.

De cate ori ti s-a intamplat sa ramai fara baterie atunci cand ai cea mai mare nevoie de telefon? Probabil de foarte multe ori, ca si noua de altfel insa, noi am optat pentru un acumulator extern de putere care incarca orice telefon iPhone 6, 7, 8, X, XS , XR sau Samsung S7 Edge, S8 Edge, S9 Plus. Mai nou, se pot gasi si acumulatori externi tip power bank cu incarcare rapida wireless, ce inseamna asta? Adica iti poti aseza telefonul pe acumulatori si procesul de incarcare se face fara fir, trebuie sa te asiguri ca telefonul tau are functia de incarcare qi wireless, iar daca nu, va trebuie sa achizitionezi un receptor care se ataseaza destul de simplu pe spatele telefonului, poate fi introdus si in husa.

Te relaxeaza si iti trimite un vibe pozitiv, oare ce-i? Bineinteles ca muzica! Dar la ce o ascultam? In functie de activitatea pe care o desfasuram, putem alege una din cele doua categorii de casti pentru telefoane, cu fir sau wireless fara fir. Daca suntem la birou sau stam in pat si ascultam muzica pe youtube, o pereche de casti handsfree sunt ideale pentru iPhone sau Samsung. Ce ne facem atunci cand acel cablu de la casti ne incurca la jogging sau mersul pe strada? Alegem o pereche de casti wireless fara fir cu conexiune bluetooth care doar se introduc in urechi si nu mai trebuie sa ducem grija firului. Acestea permit si preluarea apelurilor, deci o solutie excelenta in traficul aglomerat din Bucuresti sau Romania.

Alege calitatea, alege ce-i mai bun pentru tine si telefonul tau!